Ta strona używa ciasteczek (COOKIES). Pozostając na niej, zgadzasz się na politykę Cookies [close]

Login Form

cookies

Serwis nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w plikach cookies.
Pliki cookies (tzw. „ciasteczka”) stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i przeznaczone są do korzystania ze stron internetowych Serwisu. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.
Podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu pliki cookies oraz uzyskującym do nich dostęp jest operator Serwisu.
Pliki cookies wykorzystywane są w celu:

 

  • dostosowania zawartości stron internetowych Serwisu do preferencji Użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych; w szczególności pliki te pozwalają rozpoznać urządzenie Użytkownika Serwisu i odpowiednio wyświetlić stronę internetową, dostosowaną do jego indywidualnych potrzeb;
  • tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy Serwisu korzystają ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości;
  • utrzymanie sesji Użytkownika Serwisu (po zalogowaniu), dzięki której Użytkownik nie musi na każdej podstronie Serwisu ponownie wpisywać loginu i hasła;
W ramach Serwisu stosowane są dwa zasadnicze rodzaje plików cookies: „sesyjne” (session cookies) oraz „stałe” (persistent cookies). Cookies „sesyjne” są plikami tymczasowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika do czasu wylogowania, opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej). „Stałe” pliki cookies przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika przez czas określony w parametrach plików cookies lub do czasu ich usunięcia przez Użytkownika.
W ramach Serwisu www.strefasmakow.pl stosowane są następujące rodzaje plików cookies:
Nazwa Cookie Rodzaj Cel zapisania
__utmz Trwałe Przechowuje informacje o tym, skąd trafił do nas użytkownik
__utma Trwałe Przechowuje informacje o ilości wyświetleń dla danego użytkownika
__utmb Trwałe Przechowują czas wizyty/przebywania na stronie
__utmc Sesyjne Przechowują czas wizyty/przebywania na stronie
W wielu przypadkach oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym Użytkownika. Użytkownicy Serwisu mogą dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących plików cookies. Ustawienia te mogą zostać zmienione w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o ich każdorazowym zamieszczeniu w urządzeniu Użytkownika Serwisu. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej).
Operator Serwisu informuje, że ograniczenia stosowania plików cookies mogą wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronach internetowych Serwisu.
Pliki cookies zamieszczane w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i wykorzystywane mogą być również przez współpracujących z operatorem Serwisu reklamodawców oraz partnerów.
Więcej informacji na temat plików cookies dostępnych jest w sekcji „Pomoc” w menu przeglądarki internetowej.

Promocje

Happy hours od godziny 17:00
za dania ważone jedyne 1,99/100g
(do wyczerpania zapasów)



STUDENCI po godzinie 14:00
rabat 10% na dania i napoje (po okazaniu legitymacji)*
*nie dotyczy oferty happy hours

Menu

Informujemy, iż z dniem 2 listopad 2016 regularne ceny naszych dań ulegają zmianie:

·       dania na wagę - 3,99zł/100g.

·       zupa – 5,00zł/por

 

wyprzedaż (po godzinie 17:00)

·       dania na wagę – 2,49zł/100g.

·       zupa – 2,50zł/por.

 

We inform that on November 2, 2016 we change regular price of our dishes:

·       dishes on waight 3,99PLN/100g.

·       soup – 5,00PLN/cf.

 

sale (after 5pm.)

·       dishes on waight 2,49PLN/100g.

·       soup – 2,50PLN/cf.

 

lunch menu 24.07-28.07.17…


 

 

PONIEDZIAŁEK Monday

1.      POMIDOROWO-PAPRYKOWA Z MAKARONEM tomato - pepper soup

2.      KREM Z PIECZONYCH WARZYW Z PRAŻONYM SŁONECZNIKIEM roasted vegetables cream soup with roasted sunflower seeds (VEG)

3.      RYŻ rice (VEG)

4.      KASZA groats(VEG)

5.      ZIEMNIAKI GOTOWANE boiled potatoes(VEG)

6.      FRYTKI french fries(VEG)

7.      SZYSZKI ZIEMNIACZANE potato cones(VEG)

8.      MIRUNA Z SOSEM GRECKIM hoki fish with greek sauce

9.      KURCZAK W SOSIE PIECZARKOWYM chicken with champignon sauce

10.  KURCZAK TANDORI Z KOLENDRĄ tandori chicken with coriander

11.  PIECZEŃ WIEPRZOWA Z KONFITURĄ BORÓWKOWĄ roast pork with blueberry jam

12.  GULASZ WOŁOWY beef stew

13.  BROKUŁY POD BESZAMELEM broccoli with bechamel sauce(VEG)

14.  MAKARON SOBA Z WARZYWAMI I TOFU sobą pasta with vegetables and tofu cheese(VEG)

15.  WARZYWA GOTOWANE NA PARZE steamed vegetables(VEG)

16.  POLIKI WIEPRZOWE Z WARZYWAMI pork cheeks with vegetables

 

WTOREK Tuesday

1.      ROSÓŁ broth

2.      KREM SZPINAKOWY Z SEREM PLEŚNIOWYM spinach cream soup with blue cheese(VEG)

3.      RYŻ rice (VEG)

4.      KASZA groats (VEG)

5.      PURÉE MARCHEWKOWO-ZIEMNIACZANE patato - carrot purée(VEG)

6.      FRYTKI french fries(VEG)

7.      TALARKI potato slices(VEG)

8.      KAWAŁKI KURCZAKA Z GNIOCCHI I GRILLOWANYMI WARZYWAMI chicken with gnocchi and grilled vegetables

9.      GRILLOWANA KARKÓWKA grilled pork neck

10.  UDKO Z KURCZAKA chicken leg

11.  TORTILLA DROBIOWA chciken tortilla

12.  PANIEROWANY KOTLET SCHABOWY breaded pork chop

13.  KNEDLE Z TRUSKAWKAMI potto noodles with strawberry(VEG)

14.  GOTOWANE KOLBY KUKURYDZY boiled corncob(VEG)

15.  PAPRYKA FASZEROWANA WARZYWAMI I SEREM FETA red pepper stuffed with vegetables and feta cheese(VEG)

16.  RYBA Z WARZYWAMI fish with vegetables (VEG)

ŚRODA Wednesday

1.      FLACZKI Z BOCZNIAKÓW oyster tripe

2.      KREM Z ZIELONEGO GROSZKU Z MIĘTĄ green pea cream soup with mint(VEG)

3.      RYŻ rice (VEG)

4.      KASZA groats (VEG)

5.      PRAŻOCHY mashed potatoes with bacon

6.     FRYTKI french fries(VEG)

7.      PLACKI Z FIGĄ I ŚLIWKĄ pancakes with figs and plum

8.      FILET Z INDYKA W SOSIE ŚLIWKOWYM turkey filet with plum sauce

9.      CURRYWURST currywurst

10.  DUSZONY KARCZEK WOŁOWY W SOSIE POTRAWKOWYM stewed beef neck with fricassee sauce

11.  PANIEROWANY FILET Z KURCZAKA breaded chicken filet

12.  ZAPIEKANKA ZE SZPINAKIEM, TUŃCZYKIEM I POMIDORAMI caserole with spinach, tuna and tomatoes

13.  FASOLA W MAŚLE ORZECHOWYM been with peanut butter(VEG)

14.  KALAFIOR PANIEROWANY coated cauliflower(VEG)

15.  DZICZYZNA DUSZONA W WINIE I JAŁOWCU venison stewed in wine and juniper

16.  SIEKANY KOTLET Z PIECZARKAMI I CEBULĄ chopped pork cutlet with champignons and onions

CZWARTEK Thursday

1.      CEBULOWA onion soup

2.      KREM POMIDOROWO-MALINOWY Z CHILI tomato and raspberry cream soup with chilli(VEG)

3.      RYŻ rice (VEG)

4.      KASZA groats (VEG)

5.      ZIEMNIAKI PIECZONE Z PAPRYKĄ SŁODKĄ roasted potatoes with sweet pepper

6.      FRYTKI french fries(VEG)

7.      WEDGES’Y wedges(VEG)

8.      RYBA W PAPILOTACH Z WARZYWAMI fish with vegetables in curl-paper

9.      KURCZAK ADOBO adobo chicken

10.  BAKŁAŻAN NADZIEWANY WOŁOWINĄ I BAMBUSEM eggplant stuffed with beef and bamboo

11.  MAKARON W SOSIE BROKUŁOWYM pasta with broccoli sauce

12.  MINI KEBAB mini kebab

13.  ROLADKI ZE SCHABU Z BOCZKIEM I OGÓRKIEM pork meat roll with bacon and cucumber

14.  ORIENTALNA GOLONKA W SOSIE GRZYBOWYM NA OSTRO oriental knuckle with mushroom sauce

spicy

15.  SOCZEWICA Z CUKINIĄ PIECZARKAMI I POMIDOREM lentil with zuchini, champignons ana tomato(VEG)

16.  KURCZAK PO HISZPAŃSKU chicken in Spanish style

PIĄTEK Friday

1.      KOKOSOWA Z KURCZAKIEM coconut soup with chicken

2.      KREM Z CUKINII Z CIECIERZYCĄ zuchini cream siup with chickpeas(VEG)

3.      RYŻ rice (VEG)

4.      KASZA groats(VEG)

5.      ZIEMNIAKI DUSZONE NA MAŚLE Z KOPERKIEM patatoes stewed with butter and dill

6.      FRYTKI french fries(VEG)

7.      KLUSKI NA PARZE steamed dumplings(VEG)

8.      PIEROGI Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI pierogi with cabbage and mushrooms(VEG)

9.      FILET Z KURCZAKA NADZIEWANY PESTO ZIOŁOWYM I SZYNKĄ DOJRZEWAJĄCĄ, Z SOSEM POMIDOROWYM chicken filet stuffed with pesto and ripened ham, with toamato sauce

10.  PANIEROWANE KOTLETY RYBNO-ZIEMNIACZANE breaded fish and potatoe cutlets

11.  WOŁOWY GULASZ ŻARKOJE beew stew „żarkoje”

12.  PULPETY DROBIOWE W SOSIE ŚMIETANOWO-PIETRUSZKOWYM chicken meatballs in a creamy and parsley sauce

13.  KURCZAK PO TAJSKU Z ORZECHAMI NERKOWCA thai chcken with cashew nuts

14.  PIECZONY SCHAB Z SOSEM SOMBRERO roast pork with sombrego sauce

15.  QUICHE Z MARCHEWKĄ, POMARAŃCZĄ I SOCZEWICĄ quiche with carrot, orange and lentil(VEG)

16.  KAPUSTA NA SŁODKO Z KOPREM I SKWARKAMI sweet cabbage with dill and pork scratchings

 

 

*NIEKTÓRE POZYCJĘ MOGA ULEC ZMIANIE

 

More Articles...

  1. Menu (2)
  2. Lokal