cookies
- Details
- Category: Uncategorised
- Published on Friday, 17 May 2013 14:56
- Written by Super User
- Hits: 5183
Serwis nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w plikach cookies. | |||||||||||||||
Pliki cookies (tzw. „ciasteczka”) stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i przeznaczone są do korzystania ze stron internetowych Serwisu. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer. | |||||||||||||||
Podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu pliki cookies oraz uzyskującym do nich dostęp jest operator Serwisu. | |||||||||||||||
Pliki cookies wykorzystywane są w celu:
|
|||||||||||||||
W ramach Serwisu stosowane są dwa zasadnicze rodzaje plików cookies: „sesyjne” (session cookies) oraz „stałe” (persistent cookies). Cookies „sesyjne” są plikami tymczasowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika do czasu wylogowania, opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej). „Stałe” pliki cookies przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika przez czas określony w parametrach plików cookies lub do czasu ich usunięcia przez Użytkownika. | |||||||||||||||
W ramach Serwisu www.strefasmakow.pl stosowane są następujące rodzaje plików cookies: | |||||||||||||||
|
|||||||||||||||
W wielu przypadkach oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym Użytkownika. Użytkownicy Serwisu mogą dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących plików cookies. Ustawienia te mogą zostać zmienione w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o ich każdorazowym zamieszczeniu w urządzeniu Użytkownika Serwisu. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej). | |||||||||||||||
Operator Serwisu informuje, że ograniczenia stosowania plików cookies mogą wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronach internetowych Serwisu. | |||||||||||||||
Pliki cookies zamieszczane w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i wykorzystywane mogą być również przez współpracujących z operatorem Serwisu reklamodawców oraz partnerów. | |||||||||||||||
Więcej informacji na temat plików cookies dostępnych jest w sekcji „Pomoc” w menu przeglądarki internetowej. |
ogloszenia
- Details
- Category: Uncategorised
- Published on Wednesday, 30 January 2013 14:58
- Written by Super User
- Hits: 4020
Ogłoszenia o zamówieniu
- Ekrany LCD
- Ekspres do kawy
- Laptop
- Drukarka
- Projektor multimedialny
- Monitoring – zestaw wraz z montażem
- Zestaw sprzętu systemu gastronomicznego wraz z oprogramowaniem
Ogłoszenia o przetargach
Protokoły wyboru ofert
Promocje
- Details
- Category: Uncategorised
- Published on Monday, 28 January 2013 13:11
- Written by Super User
- Hits: 14962
za dania ważone jedyne 1,99/100g
(do wyczerpania zapasów)
rabat 10% na dania i napoje (po okazaniu legitymacji)*
*nie dotyczy oferty happy hours
Kontakt
- Details
- Category: Uncategorised
- Published on Monday, 28 January 2013 13:11
- Written by Super User
- Hits: 16355
Strefa Smaków bar & restaurant
czynne od poniedziałku do piątku
8:00 – 20:00
w weekendy możliwość zorganizowania imprezy zamkniętej
Ul. Pomorska 106
91-402 Łódź
Tel: 504 411 311
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www: facebook.com/strefasmakow
Menu
- Details
- Category: Uncategorised
- Published on Monday, 28 January 2013 13:10
- Written by Super User
- Hits: 181417
lunch menu 16 - 20.04.2018
1. SZCZAWIOWA / sorrel soup
2. KREM SELEROWY Z OLIWA TRUFLOWĄ / celery cream soup with truffle oil (VEG)
3. RYŻ / rice (VEG)
4. KASZA / groats
5. PURÉE CHRZANOWE / horseradish flavored purée
6. FRYTKI / pommes frites (VEG)
7. WEDGES’Y / wedges (VEG)
8. GRILLOWANY FILET Z KURCZAKA Z PAPRYKĄ I MOZZARELLĄ /grilled chicken fillet with red pepper and mozzarella cheese
9. PULPECIKI DROBIOWE W SOSIE KOPERKOWYM / poultry meatballs with dill sauce
10. SCHAB W SOSIE PIEPRZOWYM / pork loin with pepper sauce
11. KACZKA ORIENTALNA / duck in oriental style
12. LAZAGNA ZE SZPINAKIEM / lasagna with spinach (VEG)
13. KOTLECIKI SOJOWE Z WARZYWAMI / soy cutlets with vegetables
14. MARCHEWKI PARYSKIE Z POMARAŃCZAMI / baby carrots with orange (VEG)
15. PENNE W SOSIE ŚMIETANOWO-GRZYBOWYM / penne pasta with cream-mushroom sauce (VEG)
16. GLAZUROWANE SKRZYDEŁKA W MANGO / glazed wings with mango
WTOREK tuesday
1. OGÓRKOWA / sour cucumber soup
2. KREM BROKUŁOWY Z PRAŻONYMI MIGDAŁAMI / broccoli cream soup with sunflower almond (VEG)
4. KASZA / groats
5. ZIEMNIAKI W MUNDURKACH, PIECZONE NA MAŚLE / potatoes roasted with butter
6. FRYTKI / pommes frites (VEG)
7. KULKI ZIEMNIACZANE / potato balls (VEG)
8. PYZY Z MIĘSEM / dumplings with minced meat
9. RATATOUILE / ratatouile (VEG)
10. FILET Z INDYKA Z MUSEM BRZOSKWINIOWYM / tourkey fillet with peach mousse
11. KARKÓWKA DUSZONA W ANANASIE I KAPUŚCIE / pork neck stewed in pineapple and cabbage
12. ORIENTALNY KURCZAK W SEZAMIE Z MIODEM I PĘDAMI BAMBUSA / chicken in orienral style with honey and bamboo shoots
13. KARMELIZOWANA PIETRUSZKA / carmelizes parsley (VEG)
14. ANANAS W CIEŚCIE / pineapple in dough (VEG)
15. WARZYWA GOTOWANE NA PARZE / steamed vegetables (VEG)
16. WIEPRZOWINA HARRISA / harrisa pork
1. BARSZCZ CZERWONY, ZABIELANY, Z ZIEMNIAKAMI / beetroot soup with sour cream and potatoes
2. KREM MARCHWIOWY Z OSTRYM CURRY / carrot cream soup with spicy curry (VEG)
3. RYŻ / rice (VEG)
5. ZIEMNIAKI GOTOWANE / boiled potatoes
6. FRYTKI / french fries
7. KLUSKI ŚLĄSKIE / silesian duplings
8. ROLADA Z KACZKI Z RODZYNKAMI / duck roulade with raisins
9. SCHAB W SOSIE GRZYBOWYM / pork loin with mushroom sauce
10. PALUSZKI DROBIOWE W SOSIE BROKUŁOWYM / chicken sticks with broccoli sauce
11. TORTILLA Z OWOCAMI MORZA / tortilla with seafood (VEG)
12. JABŁKA PIECZONE Z ROZMARYNEM I CYNAMONEM / roasted apples with rosemary and cinnamon (VEG)
13. BRUKSELKA DUSZONA NA MAŚLE / brussels stewed in butter (VEG)
14. POMIDORY FASZEROWANE KUSKUS I WARZYWAMI, W SOSIE POMIDOROWYM / tomatoes stuffed with couscous and vegetables in tomatosauce (VEG)
15. BURACZKI ZASMAŻANE / fried beetroot (VEG)
16. ROYAL Z WARZYWAMI / royal with vegetables
1. PAPRYKOWA Z SALAMI / red pepper soup with salami
2. KREM KURKOWY Z BOCZNIAKAMI / chanterelle cream soup with oyster mushroms (VEG)
3. RYŻ / rice (VEG)
4. KASZA / groats
5. PURÉE Z BATATÓW / sweet potato purée (VEG)
6. FRYTKI / french fries (VEG)
7. GNOCCHI Z KAPARAMI W SOSIE MARINREA / gnocchi with capers and marinera sauce
8. UDKO Z KURCZAKA W PANIERCE CHLEBOWEJ / breaded chicken leg
9. PIKANTNA WIEPRZOWINA W POMIDORACH / spicy pork meat with tatatoes
10. KARCZEK GRILLOWANY W SOSIE ROZMARYNOWYM / grilled pork neck with rosemarry sauce
11. TILAPIA Z MUSEM Z DYNI / tilapia fish with pumpkin mousse
12. NALEŚNIKI PO MEKSYKAŃSKU / pancakes in Mexican style
13. ZIEMNIAKI NADZIEWANE SEREM I WARZYWAMI / potatoes stuffed with cheese and vegetables
14. WĄTRÓBKA DROBIOWA Z CEBULĄ / chicken liver with onion
15. MARCHEWKA Z GROSZKIEM / carrot with green peas (VEG)
16. BABKA ZIEMNIACZANA Z BOCZKIEM / potato cake with bacon
17. PANIEROWANA CEBULA / breaded onion
PIĄTEK friday
1. JARZYNOWA Z KASZĄ MANNĄ / vegetable soup with semolina
2. KREM KUKURYDZIANY / corn cream soup (VEG)
3. RYŻ / rice (VEG)
4. KASZA / groats (VEG)
5. PURÉE Z KARMELIZOWANĄ CEBULĄ / mashed potatoes with carmelized onion
6. FRYTKI / french fries (VEG)
7. KLUSKI KŁADZIONE Z NATKĄ PIETRUSZKI / spoon made noodles with parsley
8. PLACKI RYŻOWE Z PAPRYKĄ I SEREM / rice pancakes with red pepper and cheese (VEG)
9. PLASTRY KURCZAKA W SOSIE SEROWYM, Z GRILLOWANYMI POMIDORKAMI KOKTAJLOWYMI / chicken slices with cheese sauce and grilled cherry tomatoes
10. POLĘDWICZKA WIEPRZOWA W SOSIE ZIOŁOWO-ORZECHOWYM / pork loin with herb- nuts sauce
11. KOTLETY MIELONE / meatballs
12. WOŁOWINA PO SECZUAŃSKU / sechuan beef
13. PIEROGI RUSKIE / pierogi with potatoes and white cheese (VEG)
14. BAKŁAŻAN NADZIEWANY TUŃCZYKIEM,RYŻEM I MARCHEWKĄ, W SOSIE CYTRYNOWYM / eggplant stuffed with tuna, rice and carrot with lemon sauce (VEG)
15. WARZYWA GOTOWANE NA PARZE / steamed vehetables (VEG)
* niektóre pozycję moga ulec zmianie